____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

ПРОФЕСИОНАЛИ КЛОУНИ

Мария Николова - Мики е куклена актриса.
През 1996г. в класа на проф.А.Илков Мики завършва НАТФИЗ със специалност актьорско майсторство за куклен театър и започва работа в Пазарджишкия куклен театър.С актьорската трупа гастролира в Русия и Украйна.

От 1998г.продължава професионално работата си на свободна практика,като клоун със собствена шоу програма за деца включваща-куклено шоу игри танци песни и други изненади. През 2001г.работи във Франция.

През 2002 и 2003г. заедно с Добри Недялков Христов - Чарли работи във Виена като клоуни с детска шоу програма с фокуси куклено шоу въртене на чинии жунглиране балонено шоу!

От 2003 до 2006г.Чарли работи клоун в София Ленд, а с Мики играят по детски и фирмени партита(рожденни и именни дни,деня на детето,Великденски и Коледни празници)

От 1996 до 2000г.Чарли работи като Чарли Чаплин в най-големия развлекателен парк на Южна Корея"Евърленд".

Говорим език: английски, немски, руски и корейски

АНИМАЦИЯ ЗА ДЕЦА В ДЕТСКИ КЪТ И КЛОУНИ – вълнуващи игри за децата, съобразени с тяхната възраст - рисунки по лице, сапунени балони, магично шоу, фокуси, детска дискотека, игри с балони и много други изненади. За всяко дете награда - ваденки, рисунки и др. Клоунско шоу на сцена.


         

В момента има един гост и няма потребители и в сайта