Kлавдия Стефанова Драганова дава старт на музикалното си развитие още на 7 годишна възраст, с участието си в телевизионното предаване „Като лъвовете“. На 13 става част от балет „Магия“. През 2004 заминава за Словакия, където представя българската култура, като част от инициативата на Младежки дом- Сливен, по Европейска програма. На 17 участва в първото музикално реалити в България – „Star Academy”, което й служи за трамплин към голямата сцена. Следващата си стъпка, Клавдия прави с група „CACAO“. Завършва Национална Музикална Академия “Проф. Панчо Владигеров“  с профил Поп и Джаз пеене. Взима участие в няколко мюзикъла, поставени от проф. А. Аврамов в Младежкият театър. Сред тях са „Mamma Mia” и „Hair”. От 2011 година  Клавдия е част от компанията „HIGHASS”. Тя пише сама своите текстове, вслушва се критично в съветите на музикалния продуцент Димитър Попов (T.H.A.) и работи с различни бийтмейкъри: Димитър Попов (Т.H.A.), Мартин Косев (M.K.) , Денис Кесьов , Петър Неделчев (PEZ).

 

Участието на Клавдия в благотворителния концерт, посветен на събиране на средства за трансплантацията на стволови клетки за Боби, плени публиката с изключителната хармония между танца на младата звезда и представянето й като певица.

      В началото на април, т.г. Клавдия се дипломира като асистент на звездата от Бродуей Айо Джанийн Джаксън. Айо посети България в рамките на традиционния танцов фестивал Dance It. В класа й по поп и джаз танци Клавдия се представи на перфектно ниво. Впечатлена, танцовата прима предложи на младата изпълнителка да се включи в следващото й видео като танцьор и хореограф.

 

embed video plugin powered by Union Development

В момента има 5  гости и няма потребители и в сайта